Media e Shkruar

9 qershor, 2021

Emër i ri, halle të vjetra, si guroret po vazhdojnë të shkatërrojnë mjedisin në Dimal

28 maj, 2021

Albpetroli, historia e turbullt e një kompanie nafte

9 maj, 2021

Ligji për rentën minerare “nxorri nga dheu” problemet e sektorit, klientelizmi i Parlamentit ndaj sipërmarrësve

6 shkurt, 2021

Heqja e rentës minerare për kromin e bakrin “godet”, buxhetet e bashkive

13 janar, 2021

Meta kthen ligjin e rentës minerare – “Trajtim favorizues për subjekte të caktuar, preken dhe investimet e pushtetit vendor”

4 dhjetor, 2020

Thellohet “gropa” në buxhet – Deputetët kërkojnë heqjen e rentës minerare për bakrin dhe kromin

10 tetor, 2020

http://europa.com.al/index.php/2020/10/29/industria-nxjerrese-ne-shqiperi-jo-ne-linje-me-zhvillimet-boterore-per-mbrojtjen-e-mjedisit/?fbclid=IwAR0Z-K5lEGrD2fnOdQkZ0Zbb2lw3vBdov8GyQnMvG2GcI2oRNVBbk-dD9Fo

9 korrik, 2019

INVESTIGIMI/ Kromi në Bulqizë nxirret pa asnjë kontroll mjedisor nga institucionet dhe kompanitë shfrytëzuese

4 korrik, 2019

Dhënia e licencave minerare – Bordi i EITI kërkon më shumë transparencë, shpjegime edhe për taksat 

1 mars, 2019

Kompanitë e parajsave fiskale – Drafti paralel i EITI: Zbulimi i pronarëve të fokusohet te minierat, nafta e HEC-et

9 shkurt, 2019

https://auroranews.al/bashkite-nuk-e-marrin-te-plote-renten-shkak-burokracia-e-mosnjohja-e-ligjit/?fbclid=IwAR3xz8YGBmmgtoARmIl8IC2mA7lhGV433pZQh1QHJmnC63a_mul_WEjDO00

9 shkurt, 2019
Gazeta Panorama: Mosnjohja e ligjit, bashkitë se marrin të plotë rentën.

4 shkurt, 2019

“Bashkitë nuk e marrin të plotë rentën, shkak burokracia e mosnjohja e ligjit”

http://www.gsh.al/2019/02/04/bashkite-nuk-e-marrin-te-plote-renten-shkak-burokracia-e-mosnjohja-e-ligjit/?fbclid=IwAR3QmHb2NoV-JVx9OPjmdvGDQSEdDveWuRrDNwWwes2D85aMpYkXM_Cz4ms

27 janar, 2019
Njoftim per shtyp: Sondazhi, bashkitë nuk përfituan maksimalisht nga renta minerare

Sondazhi, bashkitë nuk përfituan maksimalisht nga renta minerare

http://lexo.com.al/sondazhi-bashkite-nuk-perfituan-maksimalisht-nga-renta-minerare/?fbclid=IwAR0Jba_io3DIXXyVOmTEceJdgU1IQqNTD4XhqSJVV2p7LGJ98qT0wks5yo8

https://www.botasot.info/shqiperia/1019722/sondazhi-bashkite-nuk-perfituan-maksimalisht-nga-renta-minerare/?fbclid=IwAR0kku5v4vSz-ko72qXD_lKsFbl8kAsxfqmSDAN7fZDnTyP-nmAXGG2JS2w

http://www.javanews.al/sondazhi-si-bashkite-nuk-diten-te-fitonin-nga-renta-minerare/?fbclid=IwAR2dlYUbcf7jnV8NiSABhn912qgTdMjMFP4bZapYKN5QOodpt5afHGICgD0

https://medial.mk/2019/01/27/sondazhi-bashkite-nuk-perfituan-maksimalisht-nga-renta-minerare/?fbclid=IwAR35eEQ_pQWis8sbDohWA5OTiZJlXE9RhPL53RhroRoloGYDbf79o5-8wBw

24 janar, 2019
Qeveria të japë gjithë rentën minerare për bashkitë e vogla

Qeveria të japë gjithë rentën minerare për bashkitë e vogla

22 janar, 2019

Bulqize. Bashkebisedim mbi efektet e rentes minerare

21 janar, 2019

Renta minerare, qeveria duhet të përmirësojë procedurat e përfitimit të rentës nga bashkitë

Renta minerare, qeveria duhet të përmirësojë procedurat e përfitimit të rentës nga bashkitë

12 qershor 2018

Mallkimi i Burimeve, raport investigimi – Ola Mitre

Mallkimi i burimeve: Bashkitë shohin pak përfitim dhe shumë kosto nga industria nxjerrëse

lololol