TV

9 janar 2020

 

Anila Hajnaj: Ashtu si renta minerare edhe fee koncesionare duhet të shkoje tek bashkitë për mirëqënien e komuniteteve – intervistë në emisionin Përtëfol, TV Scan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4B3qwcCN_C8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0KNAwcRAOvpV0sWYZVL6_-3ZcIhNB9y7DqP0QbKroPl5JLvlVK0GkZofc

 

27 dhjetor 2019

 

Taksa e HEC-eve për bashkitë, Hajnaj: Të ndiqet praktikë e njëjtë me rentën minerare

 

https://www.youtube.com/watch?v=7-HLmZtCCcw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3BBSPEBbMyCySED52s8iMD7e3UqtwJje1aNemVk-p054SvttP2nJL3_HI

 

23 nëntor 2019

 

Rentë nga HEC-et? – Propozimi, një pjesë e taksës do ju kalojë bashkive

 

https://www.youtube.com/watch?v=wv1hjC1SVFk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1LXSaFrKgg7s-BlSyN7h5K_kLhIlh_Eqx1UQ99s_B7toCq_ackQPhlI9c

 

6 nëntor 2019

 

Pronarët realë të industrisë nxjerrëse- 2 drafte në diskutim, kërkesa të miratohen sa më shpejt

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=fcongXNG_pU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR07p4LSw3A75mRlneqHEgar5ubSCF-iOSy0sfHADBj3wOrUbvd4jZ0xK2s

 

31 tetor 2019

 

Rritet renta minerare?- Drafti i ministrisë:13% do ti transferohet bashkive ku operojnë kompanitë

 

https://www.youtube.com/watch?v=AeeVfU15HZ0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2B7ZB11fksfizKX2hEbPgARUZL66qnfJ8qCECsX8LvQ0uzaESUZBed4oI

 

 

Artikuj

 

 

9 korrik 2019

Investigimi/ Kromi në Bulqizë nxirret pa asnjë kontroll mjedisor nga institucionet dhe kompanitë shfrytëzuese

nga Ola Mitre

 

https://dosja.al/investigimi-kromi-ne-bulqize-nxirret-pa-asnje-kontroll-mjedisor-nga-institucionet-dhe-kompanite-shfrytezuese/?fbclid=IwAR0cgyM7AGjxvUv30wBmk2nt5HErUKW7QAjxHIYoBBz1r9VXlWkOQQZsjSQ

 

4 korrik 2019

 

Dhënia e licencave minerare – Bordi i EITI kërkon më shumë transparencë, shpjegime edhe për taksat

nga Ola Mitre

 

http://www.scan-tv.com/dhenia-e-licencave-minerare-bordi-i-eiti-kerkon-me-shume-transparence-shpjegime-edhe-per-taksat/?fbclid=IwAR0cgyM7AGjxvUv30wBmk2nt5HErUKW7QAjxHIYoBBz1r9VXlWkOQQZsjSQ

 

1 mars 2019

 

Kompanitë e parajsave fiskale – Drafti paralel i EITI: Zbulimi i pronarëve të fokusohet te minierat, nafta e HEC-et

nga Ola Mitre

 

http://www.scan-tv.com/kompanite-e-parajsave-fiskale-drafti-paralel-i-eiti-zbulimi-i-pronareve-te-fokusohet-te-minierat-nafta-e-hec-et/?fbclid=IwAR1y7bX-drYJHsOVyzM37rdcxybTbWixtpFVzemjwOhkzVJvWNToYVKj9us

TV Scan, dt. 15 nëntor 2018

https://www.youtube.com/watch?v=Dxqzgs3Sw40&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2AssdJ56yy55vdAH4DCzrLcoPTIJfe4bGN7qWInDFBIC7N7Km4Qh-HoHM

TV Apollon, dt. 16 nëntor 2018, https://www.facebook.com/AlbCDIPerRenten/videos/728888144130869/

TV Kukesi 18 nëntor –https://wwtransfer.com/doënloads/a843d6686845c3404c7bbb845713e9de20181210134104/379d4cad6ab24cc535a762b015c7eeae20181210134104/b6c981

TV Mati 16 nëntor https://www.facebook.com/TvMati/videos/333494450771001/

TV Bulqiza, 22 janar 2019 

http://www.tvbulqiza.al/bulqize-bashkebisedim-mbi-efektet-e-rentes-minerare/?fbclid=IwAR27hFWdl0TjCHNzCHKha2D43kU7jdEBABxfUu-t3sZ2NqupbIg9E6CPehc

 

TV Scan, 12 mars 2019

Renta nuk merret e plotë, Hajnaj: Burokraci e mosnjohje ligji nga bashkite. Nevojiten ndryshime!

https://www.youtube.com/watch?v=Nuu2FSWjH-E&feature=youtu.be&fbclid=IwAR38i8iAIKs3wkv2g4Ab0u3varMrWPiflbt1ONEDlq3ZauXQrZ37bQzgv3M

 

TV Scan, 22 shkurt 2019

Përtëfol- e ftuar Anila Hajnaj

https://www.youtube.com/watch?v=HRXxs8FBN0w&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1ecPsKp1EBfV-OEH9aO0EmUrEgn43izCvE8ujEAporgkf1vjfBkG7khTA