Industria Nxjerrëse në Shqipëri, jo në linjë me zhvillimet botërore për mbrojtjen e mjedisit
Për të lexuar artikullin origjinal, klikoni këtu. Znj. Hajnaj, cili është roli i EITI-t në Shqipëri? E thënë thjeshtë Nisma për Transparencën në Industrinë Nxjerrëse është instrumenti
AlbNet-EITI, trajnim në Skrapar: Renta të përcaktohet bazuar në sasinë e nxjerrjes së produktit jo nga shitjet
AlbNet-EITI, trajnim në Skrapar: Renta të përcaktohet bazuar në sasinë e nxjerrjes së produktit jo nga shitjet
Rrjeti i shoqërisë civile AlbNet-EITI zhvilloi nje tjetër trajnim në qytetin e Corovodës, Skrapar më 28 shkurt. Takimi kishte si synim rritjen e kapaciteteve të shoqërisë civile dhe admi
Trajnim në Pogradec: EITI, instrument i qytetarëve për të përfituar nga burimet nxjerrëse
Trajnim në Pogradec: EITI, instrument i qytetarëve për të përfituar nga burimet nxjerrëse
Koalicioni i shoqërise civile Albnet-EITI mbajti një trajnim në qytetin e Pogradecit më 25 shkurt 2020 ku morën pjesë përfaqësues të shoqërisë civile, përfaqësues të pushtetit lokal dhe
AlbNet-EITI, trajnim në Fier: Transparencë nga pushteti lokal për përdorimin e të ardhurave nga renta
AlbNet-EITI, trajnim në Fier: Transparencë nga pushteti lokal për përdorimin e të ardhurave nga renta
Rrjeti i shoqërisë civile AlbNet-EITI zhvilloi nje trajnim më 18 shkurt në qytetin e Fierit në lidhje me rritjen e kapaciteteve të shoqërisë civile dhe administratës për realizmin e stan
Trajnimi Peshkopi: Mungese e plotë e përfitimeve nga shfrytëzimi i burimeve natyrore
Trajnimi Peshkopi: Mungese e plotë e përfitimeve nga shfrytëzimi i burimeve natyrore
Në datën 11 shkurt Albnet-Eiti organizoi një trajnim në qytetin e Peshkopisë me përfaqësues të komunitetit dhe përfaqësues të shoqërisë civile në lidhje me zbatimin e standarteve të EITI
Trajnimi në Bulqize: Renta për mineralin e nxjerrë në Bulqizë shkon në bashki të tjera
Trajnimi në Bulqize: Renta për mineralin e nxjerrë në Bulqizë shkon në bashki të tjera
ALBNET-EITI organizoi më 10 shkurt 2020 një trajnim me zyrtarë të bashkisë, përfaqësues të shoqërisë civile dhe specialistë të mjedisit, pyjeve dhe minierave në Bulqizë, në lidhje me zba
Trajnimi në Kucovë: Kontratat e reja të konsultohen me komunitetin
Trajnimi në Kucovë: Kontratat e reja të konsultohen me komunitetin
AlbNet-EITI organizoi më 6 shkurt 2020 një trajnim me përfaqësues të pushtetit vendor, anëtarë të komunitetit dhe përfaqësues të shoqërisë civile në Kucovë në lidhje me zbatimin e standart
Trajnim në Urën Vajgurore: Të rritet transparenca e kompanive që operojnë në bashki
Trajnim në Urën Vajgurore: Të rritet transparenca e kompanive që operojnë në bashki
AlbNet-EITI organizoi më 5 shkurt 2020 një trajnim me përfaqësues të pushtetit vendor, anëtarë të komunitetit si mësues të shkollave të mesme e nëntëvjecare dhe nxënës të këtyre shkollave
Trajnim në Has: Dëmet në mjedis nuk kompesohen me tarifën mjedisore.
Trajnim në Has: Dëmet në mjedis nuk kompesohen me tarifën mjedisore.
AlbNet-EITI organizoi më 2 shkurt 2020 një trajnim me zyrtarë të bashkisë së Hasit, përfaqësues të shoqërisë civile dhe specialistë të mjedisit dhe pyjeve në Has, në lidhje me zbatimin e s